Megoldásaink
Itt add meg az alcímet


Biokávézóink

Az ország első 100%-osan organikus kávéautomatája!

Tapasztalataink alapján a vending-automata iparágban megtalálható termékek nagy része egészségtelen, ezért úgy döntöttünk reformáljuk a piacot. Termékeink fontos kritériumok alapján lettek összeállítva, egészség-terapeuta szakember bevonásával. Tartósítószer-mentesek, finomított cukor mentesek, nem hidrogénezett és 100%-osan természetes összetevőjű alapanyagokból összeállított termékek.

Tudta, hogy a kávéautomaták csak Magyarországon évente 50 (!) tonna műanyag hulladékkal szennyezik környezetünket?

A saját egészsége mellett a Föld egészségére is figyeljen!

A Puro kávé szerves papírpohárba kerül, amely a természetben lebomlik.Vitaminbox snack és gyümölcs automatáink

Tudta, hogy a betegségek 60%-ban a túlsúlynak köszönhetőek?

Gondolt már Ön arra, hogy miért használja a "munkám gyümölcse" kifejezést, mely nyilvánvalóan valami értékes dologra utal?

Ma már tudjuk, hogy élettani szempontból igen kedvező a friss gyümölcs fogyasztása, hiszen vitamin- és ásványianyag-tartalmuk az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen, ízletesek, rengeteg rostot tartalmaznak, folyadéktartalmuk pedig igen magas.

Rengeteget hallani a folyadékveszteség veszélyeiről, viszont igen keveset hallhatunk arról, hogy a folyadékpótlásnak az egyik módja, ha gyümölcsfogyasztás révén érvényesítjük.
Mintha elfelejtkeztünk volna fontosságáról, pedig az emberiség számára mindig is különösen nagy jelentősége volt a gyümölcsöknek

Tehát a feladat adott. Nézzünk bele a tükörbe, vagy inkább egy kicsit azon túl is! Képzeljük el magunkat gyönyörűnek, karcsúnak, bársonyos bőrrel, mosolygósan. A legfontosabb, hogy mindeközben tudjuk, ez egyáltalán nem elérhetetlen.

Nem kell hozzá sokkal több, mint jó nagy adag gyümölcs minden nap. Ez egy olyan élvezeti termék, amit nem lehet túladagolni, nyugodtan egye karcsúra magát, és várja a hatást!
Örök garancia egészsége megőrzésére.

Mit szólna, ha mindenki napi szinten friss gyümölcshöz juthatna iskolájában, munkahelyén vagy a közvetlen környezetében?


Friss szendvics automatáink

Szendvicseink különféle magos zsömlékben (tökmagos, szezámmagos, napraforgómagos) természetes anyagokból, több féle zöldséggel (paradicsom, saláta, uborka, paprika, kaliforniai paprika) készülnek, frissen készítve kerülnek csomagolásra. Fontosnak tartjuk, hogy nem használunk védőgázas csomagolást, ezért termékeinket két naponta, frissen kínáljuk. Választékunk egyedi íz-világú és hagyományos kínálatot egyaránt tartalmaz.